TVFORUM.BG beta

Българската ТВ общност без цензура

#51
Методи Вълчев ще води предаването "Наздраве" по DSTV от следващата седмица (от сряда 14.02), след като беше освободен преди няколко месеца от радио "Веселина". Ето какво казва той от личната си фейсбук страница: "Да взема да фана, да стана, да тръгна, да отида, да вляза, да седна, да заговоря, да запея... Па да се попоздравяваме другата седмица два- три денЯ... А?"

П.С: И така, тази сряда - 14 февруари в ефира на DSTV, една емблема, една легенда... Водещ на на предаването "Наздраве" ще е Методи Вълчев- Мето. Начало: 19ч.
За вашите поздрави телефон: 090363910 или с sms на номер 1853 с код DSTV и текста на поздрава.

Изображение
Изображение
Последна промяна от gogyto на 01 мар 2018, 18:06, променено общо 1 път.
#201
Методи Вълчев е новият водещ на ФЕН ТВ

На Баба Марта ще бъде дебютът му в предаването „Зона за поздрави“

Популярният радиоводещ и актьор Методи Вълчев е новото лице на ФЕН ТВ. Той ще бъде водещ на предаването „Зона за поздрави“, в което зрителите могат да поздравяват любимите си хора на живо всеки ден. Методи ще направи дебюта си в ефира на телевизията на 1 март (четвъртък) от 20:00 часа.

Завършва актьорско майсторство в класа на Велко Кънев. Играл на сцената на Младежкия театър, театрите в Шумен и Стара Загора и Кукления театър в Благоевград. Участва в редица постановки, сред които „Криворазбраната цивилизация“, „Тартюф“ и „Храна за кучета и котки“.

Има богат опит като филмов актьор. Изявявал се е в различни роли в „Столичани в повече“, „Стъклен дом“, „Корпус за бързо реагиране“ и други.

С това обаче съвсем не се изчерпва кариерата му. Той е участвал в записи на радиопиеси, дублажи на филми и музикални видеоклипове.

Има опит дори като певец , а сред познатите на почитателите му парчета са „Мъжка математика“ и „Тръгваш ли“.

Амплоато на ТВ водещ също не му е непознато – през годините Методи Вълчев е водил предавания в телевизия „Веселина“, BBT, TV7. През последните 20 години феновете го познават като водещ на радио “Веселина“. Сега той е готов да поеме новото предизвикателство в ефира на ФЕН ТВ.

Прочетете всичко ново от TVNOVINI.BG!